Mijn favorieten

Over ons

Wij zijn een actief, vertrouwd en enthousiast kantoor. Inmiddels bestaat Pickée Makelaardij bijna 40 jaar, met een grote kennis van de sector en de regio. Traditioneel goed advies en grondige kennis is de basis van ons bedrijf, maar we gaan ook met onze tijd mee. Daarom zijn we natuurlijk te vinden op onder andere funda en facebook. Maar bieden we ook extra services aan voor de verkoop van uw woning, zoals 3D-plattengronden, 360 graden foto's en Artists Impressions.

Wij zijn een NVM-makelaardij en staan dus voor kwaliteit. Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van uw huis, of een taxatie: u bent altijd zeker van betrouwbare informatie en een deskundig advies.

Belangrijk is dat iedereen die vragen heeft, deze kan stellen. Of dat nu telefonisch is, per e-mail of door even binnen te lopen. Zo kunnen we bekijken wat we voor u kunnen betekenen en hoe we daar het beste op in kunnen haken. Dus loop gewoon binnen en drink een kop koffie. Of maak een afspraak zodat het een en ander rustig besproken kan worden.

De koop of verkoop van uw woning START natuurlijk bij Pickée Makelaardij.
Kantoor Vestiging Pickée Makelaardij

Pickée Makelaardij

Landgraaf

Kerkplein 18
6372 EZ Landgraaf
045-5326767
KvK nummer: 14117476
BTW nummer: NL157359803