Mijn favorieten

Taxatie

Een taxatie is een eerlijk en deskundige waardebepaling van uw woning. Het doel is alle belangrijke informatie te verschaffen die men over een woning moet weten en eveneens de reële waarde te bepalen.

Een taxatie heeft u nodig voor de verkrijging van een nieuwe hypotheek bij de aankoop van een woning of voor de verhoging van een bestaande hypotheek. Maar een taxatie kan ook nodig zijn bij een echtscheiding, in verband met successierechten of voor de fiscus.

Het is ook mogelijk een gevalideerd rapport aan te vragen via NWWI of Taxateurs Unie. Deze instanties zorgen ervoor dat alle rapporten volgens dezelfde wijze en volgens duidelijke richtlijnen worden opgesteld. Zij bekijken het rapport en via een code wordt het rapport vervolgens gevalideerd.

Het maken van een taxatie gebeurt door een taxateur die gecertificeerd dient te zijn. Pickée Makelaardij is gecertificeerd taxateur. Wij taxeren graag uw object! Pickée Makelaardij staat ingeschreven in de registers van VastgoedCert te Rotterdam onder nummer RMT07.111.395

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring