Mijn favorieten

Verkoopstyling

Styling voor een succesvolle verkoop

Verkoopstyling is geen overbodige luxe. Dat een verkoper wel een handje hulp kan gebruiken blijkt soms uit deze veelgehoorde overtuigingen met steevast hetzelfde antwoord:

  • Kopers kijken er doorheen
  • Neutraal is kil
  • Opruimen kan ook later
  • Het kan blijven staan tot de verhuizing
  • Huisdieren zijn geen probleem

Het antwoord op deze vragen: nee! We begrijpen heel goed dat de huidige bewoners er vaak nog een tijdje blijven wonen. Toch is de enige juiste conclusie; JA, opruimen helpt voor de verkoop. En verkoopstyling hoort daarbij.

Verkoopstyling zorgt ervoor dat het huis de juiste styling krijgt voor de verkoop. Geen grote investeringen en bergen werk, geen designmeubelstukken en een compleet nieuw interieur. Maar een verandering gericht op het grote publiek, om zoveel mogelijk geïnteresseerden voor een woning te bereiken. En dat alles heel praktisch en concreet en met een zo beperkt mogelijk budget. Door de verkoper te voorzien van het juiste advies en de juiste tools is dit doorgaans helemaal of minstens grotendeels door de verkoper zelf te realiseren.

De juiste sfeer en het goede gevoel dat de kandidaat koper bij een huis krijgt bepaalt of de koop gesloten wordt. Dus van belang is dat een woning het onderscheid kan maken. Sommige factoren heb je niet in de hand, maar de uitstraling van de woning wel. En alle factoren die beïnvloedbaar zijn en kunnen leiden tot een succesvolle verkoop, die moeten we met beide handen aangrijpen.
Dan rest als enige vraag nog; “Welk bord zie je het liefst op je woning? Te koop of verkocht?” JUIST!
Voor meer informatie over verkoopstyling kunt u contact opnemen met:

ID Stijl www.IDstijl.nl email: info@IDstijl.nl
Schweibergerweg 10-b
6281 NG Mechelen
(NL)
tel 06-52569572
                                                                                                                                                     
 
 
 
 
 

Woning van de maand