Verkoop

De verkoop van uw woning is niet altijd een makkelijke beslissing. Niet alleen financiële zaken spelen hierbij een rol, ook emotionele zaken.
De verkoop van uw woning moet dus met grote zorgvuldigheid gebeuren. Wij zijn ons hiervan bewust en bieden u dan ook een volledige begeleiding bij de verkoop.

Bij de verkoop van uw woning komt heel wat kijken: bezichtigingen, nabellen van kijkers, gesprekken met u als verkoper of koper, opzoeken van gevraagde gegevens (bijv. verbouwingsmogelijkheden), bekijken van financiële mogelijkheden, onderhandelingen, maken van koopovereenkomsten en de eindinspectie. Daarnaast is het belangrijk dat de koper zich in de te kopen woning op zijn gemak voelt en alle vragen aan de makelaar durft te stellen. Kortom wij zijn vanaf het begin bij u betrokken en proberen al het mogelijke te doen om tot een goede en soepele verkoop te komen.

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit staat garant voor vakbekwaamheid en kennis van bouwkundige en juridische zaken, hetgeen voor zowel verkoper als koper zekerheid biedt. Daarnaast bent u verzekerd van een betrouwbare behartiging van uw belangen.

Natuurlijk vindt u ons niet alleen aan het Kerkplein 18 in Landgraaf, maar ook online op onder andere funda en facebook.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de verkoop van uw woning.

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring